(gastro) OH DEER BAKERY – croblihy nově ve druhé pobočce v Praze

_DSC0349

Když Lukáš Vašek v roce 2017 pověsil na hřebík práci v kanceláři, netušil, že jeho pokusy s unikátní croblihou budou mít za pár měsíců obrovský úspěch. Sociální sítě a osobní doporučení těch, co ji ochutnali, udělaly svoje a crobliha začala dobývat českou gastro scénu.

_DSC6307

Kříženec donutu a croissatu se rychle stal vyhledávaným dezertem. Začalo se dařit a Lukáš stále přemýšlel, jak udělat croblihu ještě dostupnější všem svým nadšeným zákazníkům. Rok se sešel s rokem a naskytla se příležitost otevřít další OH DEER BAKERY kousek od Národní třídy a to v ulici Purkyňova 2. 

_DSC0069

V nových prostorách můžete ochutnat osvědčenou klasiku jako třeba Raffaello croblihu obalenou v bílé čokoládě a kokosu, naplněnou lískooříškovým krémem, Lotus s krémem ze slaného karamelu nebo třeba croblihu s citronovým krémem a toppingem z malin.

_DSC6299-2

Prý se také v nové pobočce chystají různé novinky!